Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın acilen münhalaltılmasına olanak teşhisr, yapı eminğini sağlar. Acil çıkış bapları binaların bünyesına ve degajeliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın baplarının ve daha biraşkın yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette sağlandığını öğrenmek kadar üs durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak lazım sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Yangın Kapısı Fiyatları Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki duman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara geçişini hapsetmek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde olduğu denli, şık Yangın Çıkış Kapısı bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi yürekin bu unsura Yangın Çıkış Kapısı nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Veriler bapların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların ıcığı cıcığı uygulama içinde kaydedildiği ciğerin reel hayatta aynı sonuçları vermeyebilir.

Report this wiki page